Medlemskab af Dansk Erhverv


Medlemmer af Danmarks Våbenhandlerforening bliver automatisk full-service medlem af Dansk Erhverv - med en rigtig god rabat på grundkontingentet. Har du indgået en overenskomst ændres medlemskabet i Dansk Erhverv automatisk til et Arbejdsgivermedlemskab. 

Som medlem af Dansk Erhverv får du nem og hurtig adgang til juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura. Du kan også få hjælp med at holde styr på reglerne for arbejdsmiljø, efteruddannelse og meget mere. Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher - der er helt sikkert plads til dig.

For medlemmer af Danmarks Våbenhandlerforening tilbyder Dansk Erhverv en af disse to typer medlemskaber:

  • Dansk Erhverv Full-Service
    Kontingentet afhænger af din virksomheds lønsum og antal ansatte. Som Full-Servicemedlem betaler du i 2019 et grundkontingent på 9.310 kr. med tillæg af 0,225 procent af den kontingentpligtige lønsum. Kontingentet reduceres med et loft over lønsum/kontingent. Beløbene er ekskl. moms.


  • Dansk Erhverv Arbejdsgiver
    Kontingentet afhænger af din virksomheds lønsum og antal ansatte. Som Arbejdsgivermedlem betaler du i 2019 et årligt grundkontingent på 4.660 kr. med tillæg af 0,235 procent af den kontingentpligtige lønsum. Kontingentet reduceres med et loft over lønsum/kontingent. Ved indmeldelse i Dansk Erhverv Arbejdsgiver lægges en engangsydelse på 0,1 procent af den kontingentpligtige lønsum - dog min. 300 kr. Beløbene er ekskl. moms.

Læs mere om Dansk Erhvervs medlemskaber